Hem | Introduktion | Villaöverblick| Djungel Bungalow | Mer Info & Masterplan | Galleri | Kontakt     


 

Layout

1 Våning / Sovrum (Studio)
1 Gästrum
1 Badrum
1 öppet kök
1 Veranda

  Dimensioner

Area under tak: 67,5kvm
Bostadsyta: 54kvm
Tomtstorlek: ca. 200kvm

  Ingår

1 Air-conditionenhet
Inbrottslarm
Röreselstyrd trädgårdsbelysning
Fullt utrustat kök
Takisolering mot värme
Värme- och ljudisolerade väggar
Lyxig finish


För Saiyois "Djungel Bungalow" gäller samma kontrakt som för dom stora villorna med 3x30 års hyra för marken som husen är byggda på och fullt ägarskap för byggnaden.

Prisen ovanför anhålla om

Observera: Den riktiga villan, färger, trädgård och omgivningen kan skilja sig något från 3D-grafiken ovan. Flyttbara möbler, skatt och andra avgifter ingår inte i priset.


 

"Djungel Bungalow"

      (Cottage)


Saiyoi "Djungel Bungalow" är det perfekta valet för par eller den lilla familjen som besöker Thailand för semester då och då. Husen är byggda på betongpålar och är försiktigt utplacerade i Saiyois landskap. Traditionell villabyggnation skulle här ha en stor förstörelse i naturen som vi nu undviker genom att bygga små hus. Alla hus har en bred veranda med utsikt över den tropiska djungeln och bergen runt Khao Lak och Phang Nga, vilket ger ett unikt boende med djungelkänsla.

Planritningen i "Djungel Bungalow" är indelad i vilodel, en boende del, en G& uml;strum, ett kök i öppen planlösning ihop med vardagsrummet. Huset har också badrum med varmvatten,air-condition,veranda under tak. Och plats för motorcykel/bil framför huset. 
  Allt material på denna webbsida: © 2005 - 2009  www.saiyoi.com   e-mail: info@saiyoi.com